Denk aan het milieu voordat u deze pagina print.

Prettig werken

Een fijne werkomgeving is van groot belang. U brengt er een groot deel van de week rond. Een nette, goede inrichting van uw kantoor, kantine of vergaderzaal wilt u dan ook tot uw beschikking hebben. Voorzien van het juiste projecttapijt, een eenvoudig te onderhouden linoleumvloer en lichtwerende zonwering. Maar de keuze is zo enorm en wie gaat dit voor mij verzorgen...

MF Design Projecttapijten maakt het u heel gemakkelijk. Immers, efficiency onder het motto 'tijd is geld' is net zo goed voor u als voor ons van toepassing. Op afspraak komen we graag bij u langs met ons gevarieerde aanbod stalen projecttapijt, linoleum, zonwering, etc. We bespreken uw wensen, nemen de maten op, geven vakkundig advies en doen u alvast enkele ideeën aan de hand.

MF Design Projecttapijten vertaalt uw wensen in een voorstel op maat en legt dit, met een heldere offerte en planning binnen 48 uur persoonlijk aan u voor.

U kunt ook een offerte of een staal aanvragen via onze site. Aan de rechterzijde van deze pagina vindt u een link naar de formulieren. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat dan even uw telefoonnummer achter. En wilt u ons gelijk spreken? Tussen tien en twaalf uur 's ochtends kunt u met ons chatten.

Alle voordelen op een rij: