Inspiratie / Tapijtinspiratie


Tapijt is een stille sfeermaker. Geen gebonk op de trap en geen lawaai bij het rollen van uw bureaustoel. Het comfort van tapijt zit 'm niet alleen in de warmte en zachtheid, maar zeker ook in de geluiddempende werking. U merkt direct het verschil.

Optimaal genieten van een rustige werkruimte? Kies dan voor de combinatie van tapijt en royaal geplooide gordijnen. Kale ramen weerkaatsen het geluid, terwijl gordijnen het geluid als het ware opvangen.

Daarnaast kunt u met tapijt eenvoudig werken met meerdere kleuren. Zo krijgt u een verrassend resultaat. Tapijt is bovendien verkrijgbaar in allerlei structuren. Dat kan hoog- of laagpolig tapijt zijn, tapijt met een gesneden pool of lusjestapijt (bouclé). Tapijt met een lage, dichte pool heeft een ruimtelijk effect. Een grofkorrelige pool maakt de ruimte juist wat kleiner. En werkt u graag met lichte kleuren? Dan lijkt de kamer al snel groter.

Met gekleurde vlakken en banen kunt u opvallende vloerontwerpen laten maken. Banen, stroken, tegels? Een zebrastreep maakt een smalle kamer breder, terwijl diagonale strepen juist ruimte creëren.

Bekijk bijvoorbeeld eens de collectie van Leoxx op www.leoxx.nl.

U leest het, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons u nog meer inspireren!

Offerteaanvraag

 

Op basis van uw gegevens doen wij u graag een offertevoorstel per mail.

Staalaanvraag

 

Laat uw voorkeur achter en wij sturen u de stalen toe.

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer

Chat met MF Design

 

Stel uw vraag tussen 10 en 12 uur

's ochtends en wij reageren meteen.

Onze certificaten