Inspiratie / Gietvloerinspiratie


Arturo Unique Flooring
Een vloer is de belangrijke functionele basis van elke ruimte, maar functionaliteit gaat zeker niet alleen over praktische aspecten. Een vloer bepaalt ook de sfeer en het gevoel van de ruimte waarin je woont, werkt, leeft. En dat is exact wat een Arturo vloer aan de ruimte toevoegt.

Arturo biedt een grenzeloos scala aan mogelijkheden om daar vorm aan te geven. Arturo maakt vloeren die perfect passen bij de functie van de ruimte, maar die bovendien jouw eisen en wensen vertaalt naar een volstrekt uniek vloerconcept. Een Arturo vloer is net zo uniek als jij wilt. Ontdek wat een vloer voor en met je kan doen.

Arturo is een merk van Unipro bv, de toonaangevende producent van kunstharsvloeren en leverancier van diverse vloersystemen voor renovatie en nieuwbouw.

Wat een vloer kan doen
Een vloer is een statement. En nu is er een vloerconcept dat het mogelijk maakt om dat statement ook echt te maken. In stijl, kleur en functionaliteit. Vloeren die je identiteit weerspiegelen en in elke ruimte precies de sfeer creƫren die je nastreeft. Kleurrijk of naturel, voor ontspanning of inspanning, een Arturo vloer geeft de ruimte een nieuwe betekenis en status. Arturo vertaalt jouw identiteit in een exclusief en persoonlijk statement.

Thuiskomen
Een Arturo vloer zorgt ook voor de warmte en de sfeer die je echt het gevoel geven dat je thuiskomt. Natuurlijk voldoet een Arturo vloer aan de praktische eisen van een goede woonomgeving. Zo is een Arturo vloer bijvoorbeeld te combineren met vloerverwarming en in esthetisch opzicht met de kleuren en vormgeving van het huis als geheel en de individuele ruimtes. Arturo vertaalt kennis van kunstharsvloeren in stijl, met oog voor detail en passie voor design.

Meer informatie over gietvloeren? Kijk op www.arturoflooring.nlOfferteaanvraag

 

Op basis van uw gegevens doen wij u graag een offertevoorstel per mail.

Staalaanvraag

 

Laat uw voorkeur achter en wij sturen u de stalen toe.

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer

Chat met MF Design

 

Stel uw vraag tussen 10 en 12 uur

's ochtends en wij reageren meteen.

Onze certificaten