/ Certificaten


PPI Keur
Het PPI Keur is een branchebrede kwaliteitsstandaard voor projectinrichting. Het keurmerk wordt toegekend aan bedrijven die handelen volgens objectief vastgestelde procedures en die op de werkvloer hun vakmanschap aantonen door te werken volgens strenge eisen en normen.
De procedures, eisen en normen zijn vastgelegd in een uitvoeringsrichtlijn. Richtlijnen en leginstructies van fabrikanten en leveranciers van vloeren zijn hierin meegenomen. Uitvoerige externe audits garanderen de onafhankelijke beoordeling van de PPI kwaliteit.
Het PPI Keur is gekoppeld aan een erkenningsregeling voor projectinrichters. Deze erkenningsregeling gaat verder dan de ISO-certificering, die uitsluitend is gericht op het doorlopen van de juiste procedures. Bedrijven met een erkenning zijn gerechtigd het PPI Keur te voeren. Periodieke inspecties zorgen voor blijvende borging van de geleverde kwaliteit.

Voor meer informatie: www.p-pi.nl

VCA
VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu). De checklist is een uitgebreide vragenlijst die gebruikt wordt als doorlichting- en screeningsysteem ten behoeve van aannemers (opdrachtnemers, contractors) die bij opdrachtgevers werkzaamheden verrichten. In feite is VCA meer dan een checklist. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Voor meer informatie: www.vca.nl

MVO
Stichting MVO Nederland is de nationale kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO); hét startpunt voor alle ondernemers die de bedrijfsvoering willen verduurzamen. Binnen het netwerk van MVO Nederland werken circa 1.500 ondernemersorganisaties, bedrijven en NGO's samen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Gezamenlijk vertegenwoordigen zij meer dan 100.000 ondernemers. MVO Nederland helpt ondernemers om concreet met MVO aan de slag te gaan.

Voor meer informatie: www.mvonederland.nlOfferteaanvraag

 

Op basis van uw gegevens doen wij u graag een offertevoorstel per mail.

Staalaanvraag

 

Laat uw voorkeur achter en wij sturen u de stalen toe.

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer

Chat met MF Design

 

Stel uw vraag tussen 10 en 12 uur

's ochtends en wij reageren meteen.

Onze certificaten